Volite miris Božića koji u svaki dom unosi prirodna jelka, no već ste umorni od gnjavaže s njenim transportom, prilagođavanjem stalku, konstantnim pometanjem iglica i zbrinjavanjem nakon blagdana. Kompromisno rješenje za vas bi mogao biti Mini bor, praktična alternativa s hrvatskim potpisom iza koje stoji mladi bračni par Matija i Anja, čije su minijaturne jelke već osvojile simpatije svojih kupaca.

Mini bor namijenjen je ljudima koji vode brigu o održivom ekosustavu i onima koji razmišljaju o drugim živim bićima kao što je to uostalom i sami bor. Svojim dimenzijama (visinom od 20 do 30 centimetara) lako se uklapa u svaki prostor, a poslije Božića može se posaditi u prirodi i pratiti kako raste. Osim toga, njegovo postolje također je jedna eko osviještena priča, jer se teglica izrađena od lima nakon korištenja može reciklirati.

Mini bor dolazi neokićen i u potpunosti postaje predmetom vaše mašte, dok se njegova limenka također može personalizirati prigodnom porukom ili čestitkom. Osim za ukrašavanje, vlasnik mini bora postaje zadužen i za njegovu njegu, jer dozu ljubavi i, naravno, vode pokloniti mu treba svakih nekoliko dana. Kako kažu iz Mini bora, ovog Božića mini je maksi, a više o njihovom projektu saznati možete na službenoj Facebook stranici.

http://www.journal.hr/mini-bor-za-bozicni-ugodaj-u-svakom-kutku/