Mini bor je pravo malo, neodoljivo božićno drvce koje vam dolazi na kućni prag, a kojeg su osmislili Anja i Matija Đurinek. “Volimo reći da je MINI BOR zapravo džepno izdanje božićne jelke, u kojem se može uživati još dugi, dugi niz godina.”

Visine 55 centimetara, s preko 2.000 pravih borovih iglica, Mini bor donosi pravi doživljaj i miris Božića u vaš dom ili ured. Praktičnost je njegova najveća vrlina jer je zbog svojih malih dimenzija prikladan za radne stolove, manje komode, manje prostore. Idealan je za studentske stanove, kao dar bakama i djedovima ili ukras radnog stola na poslu.

„Svake godine dobivamo vrlo pozitivne povratne informacije i jako nam je drago iz godine u godinu voziti Mini bor na iste adrese“. Mini bor obožavaju obitelji s malom djecom koja sama ukrašavaju bor za Božić, a istovremeno uče brinuti o živom biću. I najvažnije, ne padaju mu iglice!

Mini bor je zapravo spororastuća kanadska patuljasta smreka, čiji se godišnji rast mjeri ravnalom – u prosjeku naraste 5 do 10 centimetara. K vama dolazi u nepropusnoj kartonskoj teglici tako da ga možete zalijevati gdje god se nalazio, bez straha da će curiti voda.

Vrlo je jednostavan za održavanje, potrebno mu je malo vode svakih par dana i on će vam biti zahvalan te će još dugo ostati zelen i čupav. Nakon blagdana može još neko vrijeme rasti u teglici, no čim primjetite da mu je tijesno, Mini bor se može presaditi te i dalje pratiti kako raste u vlastitom vrtu, na balkonu, obližnjem parku ili šumi.

Vaš vlastiti MINI BOR možete naručiti na na www.minibor.com, možete se javiti porukom na Facebook stranici ili mailom na mini@minibor.com.

http://www.supermame.hr/2018/12/03/mini-bor-najslade-bozicno-drvce-koje-stane-u-svaki-kutak/?fbclid=IwAR2Rwxl4kG_qUYlVlLw92EHqHlJZQmrYJXCFFbLcEhL0Fj1cosVegFFG0oI