MINI BOR

MINI BOR je pravo malo božićno drvce! Visine do 50 centimetara, s milijun pravih borovih iglica, MINI BOR donosi miris Božića u vaš dom ili ured. MINI BOR je idealan poklon ovog Božića: poklonite ga dragoj osobi ili se istaknite drugačijim poklonom za svoje poslovne partnere!

Volimo reći da je MINI BOR zapravo džepno izdanje božićne jelke!

PREDNOSTI

S MINI BOROM nema gnjavaže! Vrlo lako ga je donijeti i na najviše katove zgrada bez lifta, ne padaju mu iglice, ne morate brinuti hoće li vam stati u auto i nema muke s nasađivanjem na stalak. MINI BOR stane u svaki kutak vašeg stana, sobe, ureda ili čak i auta! Nakon Božića ga možete presaditi na neko super mjesto i uživati u njemu još puno, puno, puno godina, čak i sa svojim unucima. Praktičnost je njegova vrlina jer je zbog svojih malih dimenzija prikladan za radne stolove, dječje sobe, manje komode i druge manje prostore. Vrlo je jednostavan za održavanje, potrebno mu je malo vode i on će vam biti zahvalan!

ZA KOGA JE MINI BOR?

MINI BOR je namijenjen svima koji vode brigu o održivom ekosustavu! Za one koji vole miris pravog bora, a koji ne žele kupovati rezana drvca; one koji nemaju mjesta za veliki bor ili jednostavno vole male stvari; za sve estete i prirodoljupce. Upravo za njih smo osmislili MINI BOR, pravi mali bor koji dolazi u vlastitoj nepropusnoj teglici, a nakon blagdana se može presaditi te i dalje promatrati kako raste u vlastitom vrtu, na balkonu, obližnjem parku ili šumi.

ŠTO JE MINI BOR?

MINI BOR je zapravo spororastuća patuljasta smreka, latinskog naziva PICEA GLAUCA, čiji se godišnji rast mjeri ravnalom! MINI BOR naraste 5 do 10 centimetara godišnje, a već nakon 20 godina moći ćete uživati u velikom dvometarskom boru!

BRIGA ZA MINI BOR

Kako bi vaš MINI BOR što dulje zadržao svoje zelene iglice i ostao mladolik (i živ), potrebno mu je posvetiti malo vremena i pružiti malo ljubavi. Savjetujemo da povremeno provjerite vlažnost supstrata u teglici. On se ne smije osušiti ali niti biti previše vlažan (drugim riječima, nemojte dopustiti da MINI BOR dehidrira, ali ni da se utopi). Ukoliko se MINI BOR nalazi u grijanoj prostoriji, potrebno ga je zaliti svaka 2 dana. U zatvorenim, grijanim prostorijama, MINI BOR je najbolje smjestiti dalje od izvora topline, a najviše mu odgovara toplina od 15° do 18° C. Možete mu i pričati, pjevati (žanr po izboru) ili plesati s njim. Ukoliko ga nakon blagdana selite

Vrlo brzo nakon blagdana će mu postojeća teglica postati knap, pa savjetujemo da ga preselite u veću teglu ili presadite u zemlju. Ponekad će mu dobro doći malo vitamina u vidu kalcija i magnezija.

ŠTO DOBIVATE?

MINI BOR k vama dolazi u visini do 50 centimetara, ugodno smješten u nepropusnoj teglici i taman hidriran. Mi ćemo ga srediti, a daljnje uljepšavanje prepuštamo vama.

Par ideja: MINI BOR se može okititi malim lampicama, sitnim češerima, ratan kuglicama, svilenim mašnicama, licitarskim srcima, ukrasima od tijesta koje su napravile male vrijedne ručice… i svime što vam padne na pamet! Uvijek ćemo rado čuti i vidjeti nove i kreativne ideje ukrašanje MINI BORA pa vas pozivamo da ih podijelite s nama!

CIJENA, NAČIN PLAĆANJA I DOSTAVA

Cijena MINI BORA je 99 kuna. Ukoliko želite dodati personaliziranu, dizajniranu poruku koju tiskamo izravno na teglicu, to nam možete napomenuti prilikom narudžbe, a cijena takve poruke je 25 kuna. Najbolje da posjetite naš MINI SHOP klikom na link: minibor.com/shop

Za sve narudžbe, plaćanje se vrši putem transakcijskog računa, uplatom na žiro-račun otvoren kod Zagrebačke banke (sve upute dobivate na mail prilikom potvrde narudžbe). Kad su sredstva vidljiva na našem računu, MINI BOR kreće na put prema vama.

MINI BOR šaljemo izravno na vašu adresu. Dostava za sve lokacije u Republici Hrvatskoj iznosi 40 kuna i nju vrši kurirska služba DPD. Da ne brinete, MINI BOR dolazi k vama lijepo zapakiran u čvrstu kartonsku kutiju, neće mu biti tijesno i doći će u komadu 🙂

NARUDŽBA

Primamo narudžbe putem našeg MINI SHOPA na linku: minibor.com/shop, no možete nam se javiti i na e-mail mini@minibor.com ili putem Facebooka na: http://www.facebook.com/miniminibor

Isporuke kreću krajem 11. mjeseca.