Postupak narudžbe na webshopu www.minibor.com

Nakon što se ste odlučili za željene proizvode iz našeg webshopa i dodali ih u svoju košaricu, dolazite na stranicu Košarice gdje možete promijeniti dodati/oduzeti željene proizvode te ažurirati košaricu klikom na “Ažuriraj košaricu”.

Na stranici košarice ćete moći upisati svoju adresu za izračun cijene dostave i vidjeti ukupan iznos vaše narudžbe. Iznos u kunama uključuje PDV, a iznos u eurima je samo informativan.

Klikom na “Kreni na plaćanje” dolazite na stranicu gdje upisujete svoje podatke i točnu adresu za potrebe dostave. Klikom na “place order” zaključujete svoju narudžbu te vam se prikazuje sažetak vaše narudžbe kao i podaci za uplatu narudžbe. Te iste podatke ćete dobiti i na upisanu e-mail adresu, tako da ne brinete ukoliko ih ne možete tog trenutka sačuvati/prepisati.

Status vaše narudžbe biti će “on hold” dok vaša uplata ne bude vidljiva na našem transakcijskom računu. Molimo vas da uplatu izvršite u roku 48 sati kako bismo vam mogli garantirati željenu količinu proizvoda. Za sve narudžbe koje nisu uplaćene u tom roku postoji mogućnost da ih nećemo moći ispuniti.

Onog trenutka kad ugledamo vašu uplatu na našem računu, krećemo u obradu narudžbe i pripremanje vašeg MINI BORA. Nema potrebe za slanjem potvrda o plaćanju dodatno da naš mail. Vi ćete na mail primiti potvrdu da je uplata zaprimljena i da je narudžba u pripremi. U pravilu vašu narudžbu pripremimo za slanje u roku dan-dva, osim u nekoliko iznimnih slučajeva:

  • pošiljke šaljemo od ponedjeljka do srijede kako bismo bili sigurni da ne zapnu u skladištu dostavnih službi preko vikenda, što bi značilo da za sve narudžbe/uplate stigle npr. u utorak, velika je vjerojatnost da ćemo je poslati tek u idući ponedjeljak
  • personalizirane poruke i omoti trebaju malo više vremena za pripremu pa se tu malo produžuje rok isporuke dok nam se osuši boja 🙂
  • sve narudžbe pristigle prije 15.11. smatramo prednarudžbama i šaljemo ih u drugoj polovici mjeseca studenog.

Kad je narudžba spremna za slanje, pakiramo vaš MINI BOR te predajemo nalog DPD-u a vi dobivate dvije obavijesti na e-mail:

  • Prvu obavijest od nas da je narudžba obrađena i predana dostavnoj službi
  • Drugu obavijest od DPD-a da je paket preuzet

Onda samo treba pričekati, u pravilu 24 sata (osim na otocima i Dubrovačko neretvanskoj županiji) i MINI BOR stiže k vama. DPD cće vam na dan isporuke javiti okviran termin kad stižu na vaš kućni prag.